Egy reménytelenül következetlen énblog

Eklektikus merítés

Eklektikus merítés

UFC 196-ra készülve

2016. február 20. - Somazoid

A március 5-ei gálára készülve a UFC (Ultimate Fighting Championship) elérhetővé tett 4 korábbi küzdelmet a hivatalos YouTube-csatornáján. A UFC 196-on az újdonsült harmatsúlyú bajnok, Holly Holm védheti meg a címét Miesha Tate ellen (a súlycsoportban a hivatalos rangsor szerint a 2. számú kihívó), így újra megnézhetjük, miként iskolázta le a "Prédikátor lánya" Ronda "Rowdy" Rouseyt múlt év novemberében:

A kihívó, Miesha Tate tavalyi Jessica "Evil" Eye elleni meccse: 

 A gála főattrakciója természetesen a jelenlegi pehelysúlyú bajnok, Conor McGregor Rafael Dos Anjos elleni megmérettetése lesz, akitől a nagyszájú ír a könnyűsúly bajnoki címét akarja elhappolni, és ezzel UFC-történelmet írni. A Dos Anjos-Pettis meccs láttán azért előre leszögezhetjük, nem valószínű, hogy olyan könnyű dolga lesz McGregornak, mint Aldo ellen; a brazil ugyanis ellenállhatatlan erővel szedte szét Pettist tavaly márciusban, és szerezte meg tőle az övet, és bizony a rákövetkező címvédése Donald Cerrone ellenében is több, mint lehengerlő volt.

De McGregor diadalmenete is magáért beszél: eddig csak Chad Mendes tudta megszorongatni, igaz, ő sem valami sokáig:

 

Végezetül lássuk a UFC 196 napokban kiadott, kibővített promóját: 

 A képkockákat látva nem is kérdéses: durva estének nézünk elébe.

A bejegyzés trackback címe:

https://eklektikus-merites.blog.hu/api/trackback/id/tr208405390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása